Ook
te koop bij Holland & Barrett

Wat is SÛN?

SÛN is een uniek, in Nederland ontwikkeld probioticum, dat helpt bij het creëren van een gezondere levensstijl. SÛN wordt dagelijks ingenomen in een minimum dosis van 40 ml en geeft een boost aan de gezondheid, door de maag- en darmflora in balans te brengen. Daardoor wordt de gebruiker vitaler, energieker en komen lichaam en geest in balans. Wie SÛN gebruikt als ondersteuning bij het sporten zal daardoor tot betere prestaties komen. SÛN heeft ook een positieve invloed op tal van geestelijke en lichamelijke klachten, doordat een groot deel van deze klachten van oorsprong voortkomen uit een verstoord spijsverteringsstelsel.

Gebruik van SÛN?

Gebruiksaanwijzing: minimaal 40 ml. per dag innemen. Liefst ‘s avonds voor het slapen, of een uur na de laatste maaltijd. U kunt de dosis ten allen tijde verhogen naar 80 ml., wanneer u iets onder de leden heeft, door ook ‘s ochtends een dosis te nemen. Of vermeerder de dosis naar uw wensen. Met 40 ml per dag gaat een fles SÛN een maand mee.

Ingrediënten: Water, effectieve micro-organismen (Lactobacillus Brevis 01310496, Lactobacillus Buchneri 01270052), rietsuiker.

Bewaaradvies: Op een koele, donkere plaats bewaren. Niet blootstellen aan direct zonlicht.

Houdbaarheid: Sûn is negen maanden houdbaar.

Wat is probiotica?

Darmflora is een verzamelnaam voor alle soorten bacteriën die in de darmen leven. De bacteriën worden micro-organismen genoemd. Deze micro-organismen worden in de loop van het leven verzameld en vormen tezamen de darmflora. Elk micro-organisme is waardevol voor de totale darmflora. De darmflora zorgt voor een goede stoelgang en een goed functionerend immuunsysteem. Het is dus belangrijk om goed voor de darmflora te zorgen.

Ouderdom, leefomgeving, eetpatroon, medicatie, levensstijl of activiteiten kunnen ervoor zorgen dat er sprake is van onbalans in de darmflora. Ieder mens heeft een eigen, unieke samenstelling van darmflora. Ongeveer 20% van de aanwezige micro-organismen is bij iedereen hetzelfde. 80% van de aanwezige micro-organismen kan per individu verschillen. Daarom is het ook per persoon verschillend hoe de probiotica worden opgepakt door het lichaam.

Voor een gezond leven

SÛN zorgt voor een optimale spijsvertering en brengt balans, niet alleen in het lichaam, maar ook in de geest. SÛN kan gebruikt worden door alle leeftijden en mag daarom niet ontbreken bij ontbijt, lunch of avondeten. Met een minimale dosering van 40 ml* per dag wordt er al een goede basis gelegd en zijn de gezonde effecten van dit unieke drankje al merkbaar. SÛN geeft energie en zorgt voor meer weerstand in het lichaam. De samenstelling van SÛN is uniek te noemen: een probioticum gewonnen uit zeewier. Het proces waarmee dit gebeurt, is ontwikkeld in Nederland, in Friesland om precies te zijn. Vanuit de Friese Wouden, midden in de natuur, is SÛN met liefde en zorg ontwikkeld tot het gezonde natuurproduct dat het nu is. Wie een fles SÛN opent, kan bij wijze van spreken de zee horen ruisen.

SÛN is vegan

Het is goed om te weten dat SÛN perfect binnen een vegetarische of vegan lifestyle past. SÛN heeft een heilzame werking op de spijsvertering en zorgt ervoor dat voedsel beter wordt opgenomen en er eerder sprake is van een gezonde balans. U haalt meer uit uw voedsel door SÛN te gebruiken!

*Bij het starten met SÛN wordt geadviseerd om de eerste 2 weken een dubbele dosis te nemen, 80 ml per dag.

Bij een sportief en fit leven

SÛN is geschikt voor iedereen die sport bedrijft, of dit nu op recreatieve basis is, of op topniveau. Het effect van SÛN is een verbeterd metabolisme, een goede balans in het spijsverteringsstelsel en een heilzame werking op de geest. Het resultaat is dat er meer energie beschikbaar is voor die sportieve prestatie. Wie sport op topniveau bedrijft zal merken dat door het gebruik van SÛN de grenzen van de prestaties verlegd kunnen worden. SÛN helpt u om uw persoonlijke records te breken.

Afvallen met SÛN

Wie werkt aan het verliezen van gewicht doet er goed aan om SÛN als voedingssupplement in te zetten. Door welk dieet dan ook te volgen, al is het maar ‘minder eten’, verandert het metabolisme. SÛN heeft een heilzame werking op de spijsvertering en zorgt ervoor dat voedsel beter wordt opgenomen en er eerder sprake is van een gezonde balans. De combinatie van minder/gezonder eten en sporten kan ook prima met SÛN ondersteund worden, naast een boost voor het metabolisme geeft SÛN ook de energie om je sportprestaties naar een hoger niveau te tillen. Met SÛN kunt u verantwoord afvallen.

U kunt uw bestelling op verschillende manieren betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan:

         

Wij zijn een Vegan Friendly bedrijf!

© Magna Frisia Probiotics 2024 | Design & beheer: IDEA 2

U kunt uw bestelling op verschillende manieren betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan:

         

Wij zijn een Vegan Friendly bedrijf!

© Magna Frisia Probiotics 2024 | Design & beheer: IDEA 2

De waardering van sunprobiotica.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 18 reviews.