Selecteer een pagina

KLANTEN OVER SÛN

SÛN BIJ VERMINDERDE WEERSTAND

SÛN BIJ VERMINDERDE WEERSTAND

Sûn als ondersteuning van mijn weerstand Sinds een jaar of 5 gebruik ik Sûn, dit voor een verminderde weerstand. In de eerste week merkte ik dat mijn weerstand/ conditie stukken verbeterde. De reden voor de verminderde weerstand zat in een chronische...

SÛN EN GEBRUIK ANTIBIOTICA

SÛN EN GEBRUIK ANTIBIOTICA

Sûn tijdens gebruik van antibiotica In 2010 kwam ik in contact met Sûn, via een arts die mij tipte. Ik heb een megacolon sinds ik een kind was (ik ben nu 52 jaar) in bezit van een moeilijke darm. Naar eigen inzicht gebruik ik het product met als steevast resultaat een...

SÛN BIJ REUMA

SÛN BIJ REUMA

Sûn maakt voor mij de reuma dragelijk In 2007 werd bij mij reuma geconstateerd, na lang aandringen door diverse mensen, ben ik Sûn gaan gebruiken. Het is niet zo dat de reuma sinds die tijd is verdwenen, maar de pijn, die ik niemand toewens, is aanmerkelijk milder...

PSORIASIS EN SÛN

PSORIASIS EN SÛN

Na drie dagen voelde ik verschil Op mijn 18e kreeg ik de diagnose psoriasis. De was een hele heftige vorm, op mijn 35e ben ik gestopt met de medicatie. Doktoren en ikzelf zagen het niet meer zitten. J.H. Douwes vertelde mij over het product Sûn. Ik kom uit de medische...

ZIEKTE VAN CROHN EN SÛN

ZIEKTE VAN CROHN EN SÛN

Nooit meer buikpijn Zo’n twintig jaar geleden begon ik te sukkelen met mijn gezondheid. Na zo’n twee jaar in het ziekenhuis te hebben vertoefd, vele onderzoeken waar mijn diarree en bloed in de ontlasting en mijn hevige buikpijn vandaan kwamen. Kwamen zij erachter dat...

SÛN BIJ BORSTVOEDING

SÛN BIJ BORSTVOEDING

Onze zoon heeft weinig tot geen krampjes gehad Ik gebruik Sûn al jaren. Toen ik zwanger bleek te zijn ben ik het gewoon door blijven gebruiken. Mijn darmflora bleef perfect de gehele zwangerschap en daarna. Na de geboorte ben ik borstvoeding gaan geven. Onze zoon...

SÛN GEBRUIKEN BIJ AAMBEIEN

SÛN GEBRUIKEN BIJ AAMBEIEN

Aambeien zijn zomaar weg Jarenlang had ik last van aambeien. Sinds ik Sûn gebruik is mijn stoelgang een stuk beter geworden. Als ik nu toch een aambei heb maak ik een stuk keukenpapier nat met Sûn en laat ik deze intrekken op mijn aambei. De aambei is zomaar weg. Wat...

MIJN DARMPROBLEMEN EN SÛN

MIJN DARMPROBLEMEN EN SÛN

Regelmatige stoelgang en Sûn Ruim 10 jaar geleden mocht ik een open hartoperatie ondergaan. Het werden 5 omleidingen. Dan volgt revalidatie, veranderen eetgewoonten, opbouw en verder herstel van het lichaam.Ook de darm is hier onderdeel van. Na een aantal jaren trad...

OUDERDOMSKWAALTJES EN SÛN

OUDERDOMSKWAALTJES EN SÛN

Een aangenamer leven met Sûn Ik gebruik Sûn al sinds het bestaat. Op mijn leeftijd creëer je meerdere kwaaltjes. Zo had ik last van reuma, suikerziekte, verminderd kraakbeen, etc. De reuma is ontzettend afgenomen. De suikerziekte is verdwenen. Verminderd kraakbeen is...

SÛN TIJDENS DE ZWANGERSCHAP

SÛN TIJDENS DE ZWANGERSCHAP

De rol van Sûn tijdens mijn zwangerschap Tijdens mijn zwangerschap had ik last van diverse kwaaltjes. Uiteindelijk bleek ik o.a. bloedarmoede te hebben. Een bijwerking van de gekregen medicatie is een moeizame ontlasting. De gehele zwangerschap heb ik Sûn gebruikt....

WAT IS PROBIOTICA?

Naast het gebruiken van SÛN is het belangrijk om goed en gevarieerd te eten. In diverse voedingsmiddelen zit namelijk ook een mix van micro-organismen. Een probioticum geeft het lichaam een extra boost. SÛN bevat de probiotica Lactobacillus Brevis en Buchneri, twee zogeheten melkzuurbacteriën. Deze bacteriën overleven de zuren en gal van het lichaam, waardoor ze levend bij de darmen aankomen.

Adres

SÛN is een merk van:
Magna Frisia Probiotics B.V.

Postadres:
Postbus 197
9250 AD Burgum

Vestigingsadres:
Jachtfjilt 11
9255 JL Tietjerk

U kunt uw bestelling op verschillende manier betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan:

         

© Magna Frisia Probiotics 2022 | Design & beheer: IDEA 2
De waardering van sunprobiotica.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 11 reviews.
×

Hallo!

Stel hier uw vragen via Whatsapp, wij reageren doorgaans binnen enkele minuten. Wij zijn beschikbaar tussen 08:00 en 18:00.

× Chat via Whatsapp